Obrázek
Obrázek
ZAMIŘTE
VYSOKO…
Do našeho návštěvního systému se můžete zaregistrovat tady . Více podrobností tady.
Obrázek

1. KOLO BW SERIE (lano)

První kolo závodu v lezení na obtížnost v letošním hodnocení BW SERIE.

 

 

Kategorie:
Muži, ženy – bez omezení věku

 

 

 

Období pro přelezy platné v tomto závodě:

 

út 7. listopadu – po 4. prosince 2017

 

 

Přihlášení do závodů:


Do závodů se nemusíte nijak speciálně přihlašovat, stejně jako v předchozích letech stačí mít registraci tady na webu (www.big-wall.cz) a zapisovat si přelezy do deníčku. Pro účast v závodu je nutné uvést a zveřejnit celé jméno (ve svém profilu zaškrtněte políčko Veřejné vedle svého jména a příjmení). V okamžiku, kdy si zapíšete první závodní boulder, systém vás automaticky zařadí do závodu.

 

Pravidla

 

Stavěči pro vás přichystali a vybrali cca 30 závodních cest různých obtížností, aby si našel své výzvy lezec jakékoli úrovně. Závodní cesty budou zvýrazněné přidanou výraznou kartičkou s poznámkou „BW SERIE 2017/18“ + označení aktuálního měsíce. Platí bodové zvýhodnění pro OS, flash a druhý pokus jako v minulých letech.

 

Závodí se bez rozhodčích v duchu fair play. Pro výsledky každého kola se vám započítává 10 nejvíce bodovaných přelezů (Top10). Vylezené cesty si můžete zapisovat průběžně, a to buď automaticky pomocí QR kódu, který je na štítku každé cesty, nebo později ručním výběrem z databáze cest. Podstatné je pouze datum a styl přelezu (flash, solo). Přelezy můžete zkoušet nejpozději do posledního dne období vyhlášeného pro toto kolo, tedy nyní do 4. prosince. Poslední možnost zapsat si vylezené cesty pak máte vždy do konce následujícího dne, tj. pro první kolo to je do poslední minuty před půlnocí v úterý 5. prosince.

 

Výsledky můžete průběžně sledovat v sekci Soutěže. První tři lezci a lezkyně v obou disciplínách budou odměněni buď volnými vstupy na stěnu, nebo drobnými věcnými cenami – záleží jen na nich, co upřednostní. Zároveň na závěr každého měsíce proběhne slosování o drobné věcné ceny ze všech účastníků daného kola BW SERIE.

 

Letošní novinkou je navíc ocenění těch, kteří se závodů účastní pravidelně a nevynechají žádné z kol. Všichni, kteří si zapíší v každém z kol Serie alespoň 10 boulderů nebo 10 cest na laně, budou zařazeni do slosování o 20 poukázek do HUDYsportu v hodnotě 500 Kč. Slosování proběhne na závěr letošního ročníku BW Serie 2017/18. 

 

Věříme, že se vám ta trocha podpory vašeho soutěžního ducha bude zamlouvat. Uvítáme jakékoli podněty k zlepšení, pro tento účel je pro vás připravená sekce s komentáři pod každou soutěží, tak ji neváhejte hojně využívat. 

 

Výsledné pořadí



Chcete-li přidat komentář, je potřeba se

Tento závod ještě nikdo nekomentoval.