Obrázek
Obrázek
ZAMIŘTE
VYSOKO…
Do našeho návštěvního systému se můžete zaregistrovat tady . Více podrobností tady.
Obrázek

5. KOLO BW SERIE (lano)

Páté kolo závodu v lezení na obtížnost v letošním hodnocení BW SERIE.

 

 

Kategorie:
Muži, ženy – bez omezení věku

 

 

 

Období pro přelezy platné v tomto závodě:

 

út 27. února 2018 – po 26. března 2018


 

 

Přihlášení do závodů:


Do závodů se nemusíte nijak speciálně přihlašovat, stejně jako v předchozích letech stačí mít registraci tady na webu (www.big-wall.cz) a zapisovat si přelezy do deníčku. Pro účast v závodu je nutné uvést a zveřejnit celé jméno (ve svém profilu zaškrtněte políčko Veřejné vedle svého jména a příjmení). V okamžiku, kdy si zapíšete první závodní boulder, systém vás automaticky zařadí do závodu.

Pravidla

 

Stavěči pro vás přichystali a vybrali cca 20 závodních cest různých obtížností, aby si našel své výzvy lezec jakékoli úrovně. Závodní cesty budou zvýrazněné přidanou výraznou kartičkou s poznámkou „BW SERIE 2017/18“ + označení aktuálního měsíce. Platí bodové zvýhodnění pro OS, flash a druhý pokus jako v minulých letech.

 

Závodí se bez rozhodčích v duchu fair play. Pro výsledky každého kola se vám započítává 10 nejvíce bodovaných přelezů (Top10). Vylezené cesty si můžete zapisovat průběžně, a to buď automaticky pomocí QR kódu, který je na štítku každé cesty, nebo později ručním výběrem z databáze cest. Podstatné je pouze datum a styl přelezu (flash, solo). Přelezy můžete zkoušet nejpozději do posledního dne období vyhlášeného pro toto kolo, tedy nyní do 26. března. Poslední možnost zapsat si vylezené cesty pak máte vždy do konce následujícího dne, tj. pro první kolo to je do poslední minuty před půlnocí v úterý 27. března.

 

Výsledky můžete průběžně sledovat v sekci Soutěže. První tři lezci a lezkyně v obou disciplínách budou odměněni buď volnými vstupy na stěnu, nebo drobnými věcnými cenami – záleží jen na nich, co upřednostní. Zároveň na závěr každého měsíce proběhne slosování o drobné věcné ceny ze všech účastníků daného kola BW SERIE.

 

Letošní novinkou je navíc ocenění těch, kteří se závodů účastní pravidelně a nevynechají žádné z kol. Všichni, kteří si zapíší v každém z kol Serie alespoň 10 boulderů nebo 10 cest na laně, budou zařazeni do slosování o 20 poukázek do HUDYsportu v hodnotě 500 Kč. Slosování proběhne na závěr letošního ročníku BW Serie 2017/18. 

 

Věříme, že se vám ta trocha podpory vašeho soutěžního ducha bude zamlouvat. Uvítáme jakékoli podněty k zlepšení, pro tento účel je pro vás připravená sekce s komentáři pod každou soutěží, tak ji neváhejte hojně využívat. 

 

Cesty zařazené do tohoto kola soutěže:

 

Tajná myška věc 7b+

Medvěd kodiak 7c

Svědomí 7a+

Myška věc 6b

Souhvězdí Andromedy 5b

Madlomaniak 6b

Šmoulové 6a+

Hvězda Amalak 6a

Garfield 6b+

Země z igelitu 6c+

Soptík 6a

Souhvězdí Andromedy 7b/b+

Hovězí balet 5a

Anglický park 5b

Purpura na plotně 6a

S kečupem 5c+

Výsledné pořadí



Chcete-li přidat komentář, je potřeba se

Všechny komentáře (6)

Phil88 Phil88 před 2235 dny
Šmoulové jsou dle databáze 6b+.
Reagovat
Obrázek
0
Obrázek
0
BigWall admin BigWall admin před 2226 dny
Upraveno na 6a+ i v databázi, díky za upozornění!
Reagovat
Obrázek
0
Obrázek
0
Phil88 Phil88 před 2220 dny
Můžete ještě prosím zkontrolovat propisování téhle cesty do soutěže? Mám ji v deníčku, ale nepropsala se sem a asi ani ostatním?
Reagovat
Obrázek
0
Obrázek
0
BigWall admin BigWall admin před 2220 dny
Reakce na 'Můžete ještě prosím ':
Filipe, cesta opravdu v databázi nebyla označena jako soutěžní. Omlouvám se, již je to opraveno a mělo by vše fungovat, jak má. Díky za upozornění! D.
Reagovat
Obrázek
0
Obrázek
0
Siemens Siemens před 2218 dny
Ahoj, ani cesta Garfield asi není označena v DB jako soutěžní, neboť se nepropisuje do bodování, přestože na stěně a v seznamu pro toto kolo je. Můžete se na to prosím podívat? Díky a nejen soutěžnímu lezení zdar :-) Siemens
Reagovat
Obrázek
0
Obrázek
0
BigWall admin BigWall admin před 2216 dny
Jirko, Garfield se nám opravdu někam zaběhl, už je vše napraveno a ve výsledcích se zobrazuje! Děkujeme za upozornění. D.
Reagovat
Obrázek
0
Obrázek
0