Obrázek
Obrázek
ZAMIŘTE
VYSOKO…
Do našeho návštěvního systému se můžete zaregistrovat tady . Více podrobností tady.
Obrázek

bw bouldersérie – výsledky 1. závodu

30. 11. 2013
Obrázek

Skončil I. kvalifikační závod BW bouldersérie 2013/14 a je čas vyhlásit vítěze.

Než tak učiníme, rádi bychom vás upozornili na jednu změnu. V následujících závodech se už nebudou zohledňovat přelezy boulderů stylem OS. Pro sebe si můžete do deníčku napsat přelez OS nebo flash, ale jinak všechny přelezy z první bomby budou bodově hodnoceny stejně jako flash.  Je to proto, že je velmi obtížné na boulderovce, kde leze najednou více lezců, tyto dva styly spolehlivě odlišit.

A pro jistotu ještě jedno upozornění. Pokud jste si přelezené bouldery pečlivě zapisovali a přesto nejste uvedeni ve výsledkové listině, je to pravděpodobně proto, že jste při registraci neuvedli své jméno nebo jste vedle jména nezaškrtli políčko Veřejné. Proto prosím zkontrolujte svůj profil.

A teď už k slíbenému vyhlášení. 

 

Mužská kategorie nabídla souboj boulderistických es ve kterém v těsném souboji zvítězil Martin před Jirousem a Vláďou:
   1. Martin Spilka se ziskem 10 954 bodů (nejtěžší vylezený boulder v10)
   2. Jirous Přibil se ziskem 10 613 bodů (nejtěžší vylezený boulder v10)
   3. Vláďa Kratochvíl se ziskem 9 900 bodů (nejtěžší vylezený boulder v10)

 

Žen se sice příhlásilo méně, ale na kvalitě to rozhodně nebylo poznat. Když se podíváte na bodový zisk vítězek, tak mi určitě dáte za pravdu.
   1. Linda Gundová se ziskem 8 571 bodů (nejtěžší vylezený boulder v8)
   2. Kateřina Záhorová se ziskem 7 307 bodů (nejtěžší vylezený boulder v5)
   3. Tereza Pavelcová se ziskem 6 732 bodů (nejtěžší vylezený boulder v5)

 

Vítězové obou kategorií Martin a Linda postupují do finále, které se bude konat v březnu 2014. První tři závodníci v obou kategoriích obdrží diplom a drobné věcné ceny. Ceny si můžete vyzvednout na recepci BigWall. 

Kompletní výsledkové listiny listopadového závodu BWboulder série 2013/14 naleznete v sekci soutěže. Výsledky budou také vyvěšeny na boulderovce.

Doufáme, že se vám závodní bouldery líbily. Druhý závod BW bouldersérie začíná už 1.12. Tak nezapomeňte, že nejlepší tření je na nových, nezamaglajzovaných, chytech a přijďte to co nejdřív pokosit.

ObrázekObrázekObrázek