Obrázek
Obrázek
ZAMIŘTE
VYSOKO…
Do našeho návštěvního systému se můžete zaregistrovat tady . Více podrobností tady.
Obrázek

bigwall open 2014

22. 2. 2014
Obrázek

Tak už se to blíží. Už za měsíc se ukáže, jak jste trénovali. Po dvouleté odmlce pořádáme závod z dílny TR-walls. Jedná se o závod ve sportovním lezení na obtížnost, ve kterém si v pohodě zazávodí rekreační i špičkoví lezci. V kvalifikaci provás totiž bude připravených celkem 10 cest obtížnosti 4 až 9+ UIAA. Postupový klíč zůstává stejný jako v letech 2010 a 2011. Sami si zvolíte obtížnost, na které chcete začínat. Pokud cestu vylezete, postupujete na další obtížnost. Závod pro vás končí v okamžiku, kdy cestu nevylezete.

 

Kdyby se vám náhodou v závodu nezadařilo, není to žádná tragédie. Prostě můžete zůstat a zalézt si na nezávodních cestách (máme jich tam přes 300 kousků) nebo na boulderovce a strávit tak příjemný den. 

 

Ti, kteří tento typ závodu ještě neznají, najdou podrobná pravidla tady. Pro ty, kteří si závod z minulých sezón pamatují, máme dobrou zprávu. Moc se toho nezměnilo. Jedinou zásadní změnou (k lepšímu) je stěna. Všechny cesty budou postavené v profilech s výškou 20 m, takže si opravdu zalezete.

 

Pro mimopražské závodníky nabízíme po dohodě možnost přespání na stěně ve vlastním spacáku.