Obrázek
Obrázek
ZAMIŘTE
VYSOKO…
Do našeho návštěvního systému se můžete zaregistrovat tady . Více podrobností tady.
Obrázek

1. KVALIFIKAČNÍ ZÁVOD

 

V průběhu měsíců říjen až leden si můžete zapisovat své přelezy na BigWallu do svých deníčků. Podmínkou je samozřejmě registrace na našich stránkách. Nezapomeňte, že stejně jako v případě boulderů je potřeba doplnit a zveřejnit své jméno a příjmení. Vybírat můžete ze všech cest na BigWallu.

 

Kategorie:

 

Muži, ženy – závodit mohou ti, kteří v roce 2014 dovrší 16 let.

 

Kvalifikační top20 závod                              1. – 31. 10. 2013 *)

 

*) Jsme si vědomi, že tento závod jsme vyhlásili se zpětnou platností. Rozhodli jsme se tak proto, že v současné době je v žebříčku už víc než 200 lezců a rádi bychom touto cestou ocenili jejich snažení.

Po uplynutí každého měsíce vyhlásíme pořadí. Vítěz každého měsíce postupuje do semifinále hlavního závodu BigWall top20 OPEN 2014.

Ze všech čtyř kvalifikačních závodů vyhodnotíme nejaktivnější a nejvýkonnější lezce:

Lezec-sběrač – ten, který ve všech čtyřech kvalifikačních závodech přeleze nejvíc cest na BigWallu (bez ohledu na obtížnost)

Lezec-drtič – ten, který ve všech čtyřech kvalifikačních kolech nasbírá nejvíc bodů za cesty vylezené na BigWallu. Body se sčítají ze všech vylezených cest.

Pokud zde nemůžete najít své jméno, i přesto, že jste v minulém měsíci poctivě zapisovali své přelezy, připomínáme, že pro účast v závodu je nutné uvést a zveřejnit celé jméno (ve svém profilu zaškrtněte políčko Veřejné vedle svého jména a příjmení).

 

Výsledné pořadí

Závěr

Protože tento závod vyhlašujeme se zpětnou platností, rozhodli jsme se, že konečné pořadí za říjen vyhlásíme až začátkem prosince (současně s listopadovým závodem). Je to proto, že mnoho z vás má za říjen vylezené těžké cesty, ale protože nemáte zveřejněné jméno, systém vás do závodu nezařadil. Pokud si jméno zveřejníte nejpozději 30.11., budete do říjnového závodu zařazeni dodatečně.  



Chcete-li přidat komentář, je potřeba se

Tento závod ještě nikdo nekomentoval.