Obrázek
Obrázek
ZAMIŘTE
VYSOKO…
Do našeho návštěvního systému se můžete zaregistrovat tady . Více podrobností tady.
Obrázek

Kde nás najdete?

22. 8. 2013
Obrázek

Stěna se nachází v MČ Praha – Vysočany v prostoru bývalé výrobní haly ČKD v těsném sousedství O2 areny. Jedná se tedy o výborně dostupnou lokalitu.

 

Metrem trasy B do stanice Českomoravská

Příchod od stanice metra Českomoravská trvá 5 minut volnou chůzí. Od výstupu z metra směrem k O2 areně zamíříte vlevo do Ocelářské ulice a následně na první křižovatce (kruhový objezd) odbočíte do ulice Lisabonská. Po 50 m u Business Centra (oranžová budova) vás směrovka BigWallu upozorní na odbočení vlevo mezi dvě haly a po 100 m stojíte před vstupem na stěnu.

Využít můžete i zkratku. Na konci plechového ohrazení v Ocelářské ulici odbočíte vpravo do úzkého zelení porostlého průchodu označeného směrovkami BigWall. Půjdete podél šedého plotu a chodník vás dovede také do Lisabonské ulice před oranžovou budovu Business Centra. Dál již stejně, podle směrovky odbočit vlevo mezi dvě haly.

 

Tramvají č. 8 a 25

Vystoupíte v ulici Českomoravská na zastávce Multiaréna Praha. Ze zastávky vykročíte směrem k Nádraží Libeň a ihned odbočíte vlevo do ulice Lisabonská (podél parkoviště O2 areny). Těsně za druhým kruhovým objezdem u budovy Business Centra (oranžová budova) odbočíte vpravo mezi dvě haly. Po 100 m dojdete před vchod na stěnu.

 

Autobusem č. 158, 151, 375

Vystoupíte na zastávce Českomoravská a odtud se vrátíte po trase příjezdu autobusu Ocelářskou ulicí a následně na první křižovatce (kruhový objezd) odbočíte do ulice Lisabonská. Po 50 m u Business Centra (oranžová budova) vás směrovka BigWallu upozorní na odbočení vlevo a po 100 m stojíte před vstupem na stěnu.

 

Autobusem č. 136, 177, 183, 195

Vystoupíte na zastávce Nádraží Libeň a odtud se vydáte Českomoravskou ulicí. Po 500 m odbočíte vpravo do ulice Lisabonská, kde těsně za druhým kruhovým objezdem u Business Centra (oranžová budova) odbočíte vpravo mezi dvě haly. Po 100 m dojdete ke vchodu na stěnu.

 

Vlakem

pravidelnými linkami na Nádraží Libeň ze směrů Kolín, Praha-Masarykovo nádraží, nebo Roztoky u Prahy. Z nádraží se vydáte Českomoravskou ulicí. Po 500 m odbočíte vpravo do ulice Lisabonská, kde těsně za druhým kruhovým objezdem u Business Centra (oranžová budova) odbočíte vpravo mezi dvě haly. Po 100 m dojdete ke vchodu na stěnu.

 

Autem

Pro řidiče je výrazným orientačním bodem O2 arena. Pokud pojedete Českomoravskou ulicí směrem z centra, minete O2 arenu a následně odbočíte vlevo do ulice Lisabonská. Pokud pojedete Českomoravskou ulicí opačným směrem, tedy od Nádraží Libeň, odbočíte poslední odbočkou před O2 arenou vpravo do ulice Lisabonské ulice.

Za druhým kruhovým objezdem u Business Centra (oranžová budova) odbočíte vpravo do průjezdu mezi dvěma halami. Po následujících 100 m můžete využít volná parkovací místa přímo před vstupem na stěnu.

 

Časová dostupnost z několika dopravních uzlů:

Z Václavského náměstí metrem 15 minut

Z Anděla metrem 20 minut

Z Černého Mostu metrem 15 minut

Ze sídliště Prosek autobusem 18 minut

ObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek