Obrázek
Obrázek
ZAMIŘTE
VYSOKO…
Do našeho návštěvního systému se můžete zaregistrovat tady . Více podrobností tady.
Obrázek

2. KVALIFIKAČNÍ ZÁVOD

V průběhu  listopadu si můžete zapisovat své přelezy na BigWallu do svých deníčků. Podmínkou je samozřejmě registrace na našich stránkách. Nezapomeňte, že stejně jako v případě boulderů je potřeba doplnit a zveřejnit své jméno a příjmení. Vybírat můžete ze všech cest na BigWallu. Bodované jsou přelezy stylem OS,flash,PP a AF(je jen za 1 bod)

 

Kategorie:

 

Muži, ženy – závodit mohou ti, kteří v roce 2014 dovrší 16 let.

 

2. Kvalifikační top20 závod                              1. – 30. 11. 2013

 

 

Po uplynutí každého měsíce vyhlásíme pořadí. Vítěz každého měsíce postupuje do semifinále hlavního závodu BigWall top20 OPEN 2014.

Ze všech čtyř kvalifikačních závodů vyhodnotíme nejaktivnější a nejvýkonnější lezce:

Lezec-sběrač – ten, který ve všech čtyřech kvalifikačních závodech přeleze nejvíc cest na BigWallu (bez ohledu na obtížnost)

Lezec-drtič – ten, který ve všech čtyřech kvalifikačních kolech nasbírá nejvíc bodů za cesty vylezené na BigWallu. Body se sčítají ze všech vylezených cest.

Pokud zde nemůžete najít své jméno, i přesto, že jste v minulém měsíci poctivě zapisovali své přelezy, připomínáme, že pro účast v závodu je nutné uvést a zveřejnit celé jméno (ve svém profilu zaškrtněte políčko Veřejné vedle svého jména a příjmení).

Výsledné pořadí



Chcete-li přidat komentář, je potřeba se

Tento závod ještě nikdo nekomentoval.